Contact/Route

Tandartspraktijk Nieuw Amsterdam
Rietlandpark 193-195
1019DV  Amsterdam
Tel: 020-4192919
E-mail: info@tpna.nl

Route

Voor een plattegrond met routeplanner klik hier

Met de auto vanaf de ring A10 
Neem afslag (S114) Zeeburg/Centrum/Artis. Ga onderaan de afslag richting centrum. Volg de weg. U rijdt dan vanzelf de Piet Heintunnel in. Kies in de tunnel voor de rechterbaan. Bij het verlaten van de tunnel gaat u bij de stoplichten rechtsaf, dit is de Piet Heinkade. Bij de eerste stoplichten rechtsaf. De weg maakt een scherpe bocht naar rechts, dit is de Oostelijke Handelskade.

U rijdt door tot voorbij het winkelcentum (Brazilie) aan uw linkerhand. Bij Albert Heyn gaat u de parkeergarage in en rijdt door tot helemaal aan het eind. U kunt parkeren bij Jumbo en daar de parkeergarage verlaten. Het parkeren is de eerste 1,5 uur gratis. Komend vanuit de parkeergarage steekt u de weg over en loopt een stukje naar rechts. Het doodlopende straatje (Rietlandpark) loopt u in en in de zilverkleurige toren aan uw rechterhand  zitten wij.

Vanaf Centraal Station (auto/fiets)
Ga vanaf de achterzijde van het centraal station (gezicht naar het water) oostwaarts (rechts). Volg de weg tot u gebouwen aan de linkerzijde van de weg ziet. Blijf rechtdoor rijden, maar ga bij het tweede stoplicht naar links. De weg maakt een scherpe bocht naar rechts, dit is de Oostelijke Handelskade. Zie verder uitleg vanaf de ring A10

Openbaar vervoer 
Neem tram 26 voor een directe verbinding vanaf het centraal station . Stap uit bij (de derde) halte Rietlandpark.

Vanuit Amsterdam Zuid of Oost tram 7 en uitstappen op het Rietlandpark.

Vanuit de tramhaltes loopt u richting The Hoxton Lloyd Amsterdam, aan de linkerhand in de zilveren toren zitten wij, ingang Rietlandpark 193 aanhouden.